Bouwenmet: dé specialist in renovaties en verbouwingen

Voor al uw verbouwingen groot of klein Wij realiseren het

Van vloeren tot stuc en schilderwerk naar keukeninstallatie en badkamer verbouwen, ook voor Isolatie van het dak en gevel van uw woning. Alles onder één dak door één aannemer.

Maak een 

Afspraak

Verbouwing of renovatie plannen?

Bouwenmet Renovatie Specialist

Droomt u al jaren van een splinternieuwe keuken of slaat uw hart sneller wanneer u denkt aan een nieuwe badkamer? Dan kunt u uw dromen eindelijk werkelijkheid maken! Op Bouwenmet.nl vindt u namelijk altijd de beste professional voor élke klus! Van sloopwerk tot groepenkasten vervangen of uitbreiden en van parket schuren tot isoleren, u kunt het allemaal door onze bekwame vakmannen laten uitvoeren. Voor het verbouwen of renoveren van woningen en bedrijven is er dus geen betere keuze!

Bel ons vandaag

Hoe wij u kunnen helpen?

Parket schuren of leggen

Meer informatie

Keuken renoveren

Groepenkasten vervangen

Badkamer verbouwen

Woningen isoleren

Stuc en schilderwerk

Parket schuren of leggen

Meer informatie

Groepenkast vervangen

Woning of bedrijf isoleren

Keuken renoveren of verbouwen

Badkamer verbouwen of renoveren

stuc of schilderwerk

Onze Reviews

Wij hebben ons huis laten bouwen door deze geweldige aannemer. Van het opbouwen van de woning naar het isoleren van de geven en het dak tot aan het leggen van de vloer en het stukken en sausen van de wanden en het plafond.

– Marco Mullerman

Onze beloftes

Dak isolatie

De juiste isolatie voor een warme omgeving

Stukken

Wanden en plafond stukken en schilderen

Keukens

Een gloed nieuwe keuken installeren

Parket schuren

Uw houten vloer weer helemaal als nieuw

Altijd het  beste resultaat met de vakmannen van Bouwenmet.nl

Verbouwen of renoveren van woningen en bedrijven doet u het best bij Bouwenmet.nl. Bij ons kunt u namelijk alle werken in één keer laten uitvoeren. Op die manier bespaart u heel wat moeite en geld. Als u het verbouwen of renoveren van woningen en bedrijven door ons laat uitvoeren, bent u bovendien altijd zeker van het mooiste resultaat.

Het is dus niet nodig om u druk te maken. Doordat wij meer dan 25 jaar ervaring hebben, laat u het verbouwen of renoveren van woningen en bedrijven bij ons steeds zorgeloos uitvoeren. Wij maken ook altijd gebruik van de beste materialen. Zo kunt u lang van uw vernieuwde woning of bedrijfspand genieten. Bekijk nu de mogelijkheden op onze website en geniet binnenkort van uw droomwoning!

Contact met ons

Adres

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Email

info@bouwenmet.nl