Keuken installeren

Verbouwing of renovatie plannen

Keuken Installeren

Ben je op zoek naar een vakkundige keuken installateur, dan ben je bij bouwenmet.nl aan het goede adres. Al geruime tijd geleden hebben wij onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid en zijn wij niet alleen deskundig op het gebied van een keuken verbouwen. Ook hebben we ervaren elektriciens, isolatiespecialisten en badkamer installateurs in dienst en bieden wij u als allround installatiebedrijf een totaal pakket an de best vakmannen.

Op zoek naar een goede installateur voor jouw keuken?

Heb je onlangs een keuken aangeschaft en wil je graag dat deze zo goed mogelijk geplaatst wordt? Dan hoef je niet langer te zoeken, want wij kunnen als geen ander een keuken installatie uitvoeren. Bouwenmet.nl heeft veel ervaring in het plaatsen van keukens en kan jouw keuken professioneel installeren en alle daarbij behorende werkzaamheden volledig op zich nemen. Zo word je helemaal ontlast en het uitbesteden van jouw keuken installatie aan bouwenmet bespaart jou een hoop tijd en moeite, die je beter anders kunt gebruiken. Bovendien ben je er zeker van dat de keuken installatie vakkundig wordt uitgevoerd. Jouw keuken heeft het nodige geld gekost bij de aanschaf en het is daarom ook belangrijk dat er zorgvuldig mee wordt omgesprongen en de keuken installatie professioneel wordt gedaan. Je wilt niets liever dan dat de keukenkastjes en keukenmeubels, het aanrecht en eventueel een kookeiland met de nodige kennis en vakmanschap worden geplaatst en de daarbij benodigde keukenapparatuur volgens de vereisten worden geïnstalleerd.  Dan pas kun je er gerust op zijn om jouw keuken installatie uit handen te geven. Ook als je hulp nodig hebt bij het keuken plaatsen, kun je ons inschakelen en wij kunnen dan in overleg met jou de te verrichten werkzaamheden afspreken. Je kunt ook al het werk voor een professionele en vakkundige keuken installatie door ons laten uitvoeren en jou hierin compleet laten ontzorgen. Neem contact met ons op om met een  gerust gevoel de gehele keuken installatie toe te vertrouwen aan Bouwenmet.

visgraat vloer schuren

Hulp nodig bij een keuken renovatie?

Wil je graag jouw keuken vernieuwen en denk je na over keukenrenoveren? Ook dan kunnen wij jou van dienst zijn. Als professioneel klusbedrijf kunnen wij diverse soorten werkzaamheden voor jou uitvoeren. Misschien ben je van plan jouw keuken uit te breiden of zou je graag een kookeiland willen toevoegen aan jouw keuken? Of moeten de keukenkasten worden vernieuwd worden of goed nagekeken en gerepareerd. Je kunt het zo gek niet bedenken qua werk dat voor jouw keuken installatie of keuken renovatie gedaan moet worden, of wij voeren het voor jou uit. Wij  verzorgen daarbij ook al het benodigde timmerwerk. Wij adviseren jou verder graag over de werkzaamheden die nodig zijn voor een goede keuken renovatie, waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Plannen voor een verbouwing of voor een renovatie van jouw woning?

Wij van Bouwenmet.nl zijn een all-round klusbedrijf. Naast een erkend installatiebedrijf zijn wij tevens een professioneel klusbedrijf. Wij kunnen voor jou allerlei montagewerkzaamheden verrichten. Ook zijn wij goed thuis in vakkundig timmerwerk. Dat is zeer handig als je van plan bent om jouw woning te verbouwen of te renoveren. Alle werkzaamheden kunnen dan aan één bedrijf uitbesteed worden en dat bespaart jou een hoop regelwerk. Wij van Bouwenmet.nl stemmen al de werkzaamheden op elkaar af en zo kun je ervan op aan dat de verbouwing optimaal verloopt en er geen tijd verloren gaat.

Grote en kleine klussen in en om het huis

Soms beperkt de verbouwing van de woning zich niet alleen tot het plaatsen of vernieuwen van de badkamer of keuken. Behalve de installatie van uw badkamer of keuken installatie nemen wij ook overige montagewerkzaamheden aan en leveren wij professioneel timmerwerk. Op deze manier kunnen wij jou te hulp komen als het gaat om allerhande werkzaamheden bij het afwerken van uw (nieuwbouw)woning. Denk ook eens het inbouwen van verlichting. Naast het vakkundig aanleggen en aansluiten op de elektrische installatie, kunnen wij al het leidingwerk onzichtbaar wegwerken en voor een optimale afwerking van jouw woning zorgen!

Maak een

Afspraak

Parket schuren
Parket schuren
Schuur Expert

Hoogwaardig vakmanschap in de eerste keer goed gedaan

Contact met ons

Adres

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Email

info@bouwenmet.nl