Stuc en Schilderwerk

Verbouwing of renovatie plannen

Stukken & Schilderen

Bent u niet tevreden met de huidige staat van uw plafonds of wanden? Dan is het een goed idee om ze opnieuw te laten afwerken. Dit is mogelijk bij zowel oude als nieuwe panden, zodat de oppervlaktes helemaal naar wens worden. Of u nu kiest voor een romantische stijl met sierlijke lijsten of juist op zoek bent naar een strakke look, het is allemaal mogelijk. Overigens zijn we er voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Erkend vakbedrijf op het gebied van stuken

Bouwenmet.nl is een gespecialiseerd en erkend vakbedrijf dat zich richt op een allround service op het gebied van stuken. We kunnen dus zowel uw wanden en plafonds stuken als de mooiste lijsten en ornamenten toevoegen. Op deze manier ontstaat nog meer stijl en klasse in uw woning of bedrijfspand. Belangrijk om te weten is dat we altijd werken vanuit uw wensen. Aan de hand hiervan gaan we aan de slag met een afwerking die zorgt voor het resultaat dat u voor ogen hebt. Uiteraard wordt oud stucwerk in uw pand voorzichtig aangepakt. Het kan vervolgens worden hersteld, maar ook kunnen we het geheel vernieuwen.

visgraat vloer schuren

De perfecte afwerking van uw pand

Onze geroutineerde stukadoors uit Amersfoort zorgen altijd voor een perfecte afwerking van uw woning of zakelijke pand. Dit kunnen ze op verschillende manieren uitvoeren. Denk onder meer aan het aanbrengen van stijlvolle sierpleister of modern latex spuitwerk. Gehavende muren maken we via raapwerk weer mooi egaal, zodat ze daarna netjes afgewerkt kunnen worden. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor onder meer behangklaar stuken of sausklaar stuken. Hierna kunt u zelf een behang of mooie verflaag aanbrengen. Uiteraard kunt u deze klus ook aan ons uitbesteden. De keuze is helemaal aan u!

Specialisme

U kunt de Stukadoors Amersfoort voor werkelijk al uw stucwerk inhuren. Ons specialisme behelst het stuken van de grotere oppervlaktes, waarbij het gaat om zowel wanden als plafonds. Wij betitelen alle oppervlaktes van 200 m2 of meer als groot. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat het pleisterwerk op alle gedeeltes even mooi en netjes wordt aangebracht, zodat er een schitterend geheel ontstaat dat helemaal in evenwicht is. Uw woning of kantoorpand wordt hierdoor nog mooier. Voor een impressie van ons werk kunt u terecht op onze website, dus klik gerust eens rond. Wilt u een grote oppervlakte in uw pand laten stuken? Neem dan gelijk even contact met ons op of vraag een offerte aan!

Strakke en gladde wanden en plafonds met latex spuitwerk

Heb je een bestaande woning waar je de wanden en plafonds van wilt laten witten? Of heb je een nieuwbouwwoning laten bouwen en moeten wanden en plafonds strak in de latex gezet worden? De klassieke wijze van latex aanbrengen is door middel van een roller en eventueel een kwast. Een nadeel van deze methode is dat het veel werk is, niet altijd even gemakkelijk om uit te voeren en er is geen garantie op een egale en strakke wand of plafond. Veelal blijf je strepen en aanzetten zien en dit maakt het al minder strak. Een goed alternatief is latex spuitwerk.

Wat is latex spuitwerk?

Zoals het begrip al aangeeft, latex spuitwerk is latex spuiten van wanden en plafonds. Er komt geen roller en kwast meer aan te pas, maar met een professionele verfspuit wordt de ondergrond egaal en glad gespoten met latex. Verfspuiten is naast het feit dat het resultaat beter is, ook nog eens goedkoper. Dit komt omdat spuiten van latex minder arbeidsintensief is dan latex rollen. Een schilder die het plafond moet witten, zal op een trap of steiger constant in een ongemakkelijke houding moeten staan. Als professioneel stucadoorsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in latex spuitwerk, met name van grote oppervlaktes van 200 m² en meer. Je mag van ons hoogwaardige kwaliteit verwachten. Doordat wij met professionele materialen werken en onze medewerkers uiterst vakkundig zijn, is je woning in zeer korte tijd voorzien van egale en strakke wanden en plafonds.

Ondergrond voor spuiten van latex

Het spuiten van muren en plafonds kan op diverse ondergronden. Wanneer een muur voorzien is van nieuw stucwerk, dan is dit de beste ondergrond voor het beste eindresultaat. Maar ook andere ondergronden zijn geschikt voor latex spuitwerk, zoals gipsplaten, betonnen muren en spachtelputz. Voor sommige ondergronden is een lichte voorbehandeling nodig of dient de muur of plafond eerst glad gemaakt te worden. Bij een ondergrond met structuur is er het risico is dat de ondergrond door het spuitwerk heen te zien is. Maar ook hiervoor kunt je ons inschakelen. Als stucadoorsbedrijf zijn wij een kei in het stucwerk en glad maken van ondergronden. In de meeste gevallen spuiten wij twee lagen latex voor een goede dekking en lange levensduur van de gespoten muren en plafonds. Het is ook mogelijk dat nadien de muren en plafonds nog bewerkt worden met een impregneermiddel voor optimale bescherming.

Maak een

Afspraak

Parket schuren
parketschuurspecialist
Schuur Expert

Hoogwaardig vakmanschap in de eerste keer goed gedaan

Contact met ons

Adres

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Email

info@bouwenmet.nl