Badkamer verbouwen

Verbouwing of renovatie plannen

Badkamer Verbouwen

Wil je de badkamer verbouwen? Alles over de voordelen, opties en keuze voor een ervaren installatiebedrijf. Veel huishoudens lopen met plannen rond om de badkamer te verbouwen. Je spaargeld op de bank laten staat levert niets op. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom steeds meer huishoudens besluiten om zelf hun badkamer te verbouwen, of dit door een betrouwbaar en betaalbaar installatiebedrijf te laten doen. Bouwenmet.nl de specialist voor badkamer verbouwen.

Heb je plannen voor een badkamer verbouwen?

Door te kiezen de badkamer te verbouwen, of voor een soortgelijke verbouwing zoals een keuken installatie, investeer je in je woning en wordt deze direct meer waard. Maar besluiten om tot badkamer renovatie, keuken installatie of een complete nieuwbouw van de badkamer over te gaan, heeft nog diverse andere pluspunten. Welke voordelen zijn er allemaal verbonden aan nieuwe sanitair te installeren of een complete renovatie van de badkamer? Is het slim om dit project zelf uit te voeren, of kun je beter een specialist als bouwenmet.nl inschakelen voor de aanleg van elektra, leidingen en het timmerwerk? Wat zijn de mogelijkheden als je plannen hebt voor een badkamer renovatie? Welke soorten badkamers zijn vandaag de dag trendy? En ten slotte: wat is er voordelig en fijn aan de badkamer verbouwen laten, zoals het timmerwerk en de aanleg van elektra, door een ervaren installateur of elektricien van ons bedrijf? Je leest de antwoorden op deze vragen in dit artikel!

visgraat vloer schuren

is De grootste voordelen van een badkamer verbouwen

  • Een van de grootste voordelen van badkamer renovatie is al genoemd, namelijk slim omgaan met je (spaar)geld door dit te investeren. Een badkamer verbouwen zorgt direct voor een waardestijging van je woning. En natuurlijk is dit gunstig als je ooit nog een keer gaat verhuizen, bijvoorbeeld om kleiner te gaan wonen omdat je met pensioen gaat. De gemaakte kosten voor de verbouwing van jouw badkamer of de renovatie van je keuken verdien je dan dubbel en dwars terug.
  • Een tweede pluspunt van het uitvoeren van een badkamer renovatie is het verhoogde comfort. Veel badkamer en keukens zijn verouderd, oncomfortabel en toe aan nieuw sanitair installeren. Zo kun je qua lichteffecten het nodige bereiken door een elektricien nieuwe elektra en badkamerspotjes te laten installeren. Veel mensen kiezen bij een badkamer renovatie ook voor een comfortabele jacuzzi in plaats van een standaard bad. Of voor een heerlijk inloopdouche met een regendouchekop. Natuurlijk kun je ook het badkamermeubilair laten vernieuwen om de badkamer een volledig eigentijdse look te geven.
  • Als derde voordeel van de badkamer verbouwen kan het feit genoemd worden dat een renovatie altijd voordeliger is dan bijvoorbeeld verhuizen of de complete badkamer slopen en vernieuwen. Bij een verbouwing of als je gaat renoveren hoef je niet per se alles te vervangen, dus je kunt het zo voordelig of duur maken als je zelf wilt.
  • Ten slotte is een grote pre van de badkamer verbouwen de haast eindeloze keuzemogelijkheden die er zijn qua stijl en inrichting. Of je nu van een romantische ingerichte sanitaire ruimte houdt, van een Scandinavisch design of van een hypermoderne industriële badkamer: er zijn opties in overvloed voor de kritische en verwende consument!

Zelf de badkamer verbouwen of dit door een bedrijf laten uitvoeren?

Belangrijk is de overweging of je jouw badkamer zelf gaat verbouwen of dat je dit laat doen door bouwenmet.nl. Als je geen ervaren doe-het-zelver bent, kun je dit soort ingrepen beter overlaten aan een professioneel installatiebedrijf. Het installeren van een jacuzzi, het verplaatsen of aanpassen van waterleidingen en zeker een aanpassing aan of aanleg van (nieuwe) elektriciteit, is iets dat je foutloos wilt doen. Wanneer je voor een vakman kiest, heb je de zekerheid dat er geen lekkages optreden of zich kortsluiting of elektriciteitsproblemen voordoen. Echte vakmannen als bouwenmet.nl die badkamers aanpassen en opknappen, of volledig vervangen, hebben hiermee jarenlange ervaring. Ze weten precies wat ze doen, werken met de modernste gereedschappen en apparaten en ook volgens de veiligheidsregels die in de branche gebruikelijk en juridisch verplicht zijn. Het fijne aan een erkend bouwbedrijf is jouw verbouwingsklus laten te uitvoeren, is ook dat je garantie hebt op het uitgevoerde werk. En ten slotte kan een professionele vakman je qua timmerwerk, apparatuur, verlichting en op het gebied van badkamermeubilair van gericht advies voorzien.

Welke opties en mogelijkheden zijn er qua soorten badkamers?

Wie zijn badkamer laat aanpakken door een professionele expert als bouwenmet.nl op het gebied van badkamerverbouwingen, kan kiezen uit een haast eindeloze variatie aan stijlen en soorten badkamers. Of je nu de badkamer verbouwen wilt om een landelijke en warme sfeer te creëren, of wanneer je graag een neutrale, hedendaagse badkamer wilt met de daarin de nieuwste functionaliteiten en moderniteiten verwerkt: een ervaren vakman kan je helpen om hieromtrent plannen te maken en deze exact volgens jouw wensen uit te voeren.

Maak een

Afspraak

Parket schuren
Parket schuren
Parket schuren

Hoogwaardig vakmanschap in de eerste keer goed gedaan

Contact met ons

Adres

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Email

info@bouwenmet.nl