Verbouwen van onze woning

Verbouwing of renovatie plannen! 

Verbouwen van onze woning

Afgelopen zomer hebben wij onze woning volledig aan laten pakken. Dit was erg grote verbouwing en bracht zo ook een aantal problemen met zich mee. Zo hebben we onze keuken, badkamer en volledige begane grond aangepakt. Omdat wij dit in een keer deden was het leven in onze woning erg lastig. Ook omdat de verbouwing mogelijk lang zou duren moesten we kijken naar een andere oplossing. Wij werden om deze reden getipt een tijdelijk woonunit te nemen. Tijdelijke woonunits zijn perfect om tijdelijk in te wonen en kunnen geplaatst worden op eigen grond en wanneer het niet meer nodig is kan het opgehaald worden. Nadat we even wat onderzoek hebben gedaan naar zo’n woonunit hebben wij er een laten plaatsen. Demako Units heeft er een bij ons geplaats en tijdens de verbouwing hebben we hier heel fijn kunnen wonen.

Hoe ging de verbouwing?

Tijdens de periode die wij hebben geleefd in een woonunit hebben we onze woning dus compleet laten verbouwen. Zo kwam er op de begane grond een nieuwe vloer en keuken en werden alle muren opnieuw geschilderd. Op de tweede verdieping van onze woning hebben ze ook een nieuwe badkamer geplaatst. Omdat wij deze plekken in het huis vaak nodig hebben is het onmogelijk hierin verder te leven. Hiermee heeft de tijdelijke woonunit dan ook erg goed geholpen. Niet alleen omdat we er goed hebben kunnen leven maar ook omdat hierdoor de verbouwing een stuk sneller ging. Het bouwbedrijf dat ons heeft geholpen hoefde namelijk geen rekening te houden met ons. Juist om deze reden ging de verbouwing goed en snel.

visgraat vloer schuren

Nieuwe vloer

Hoe onze badkamer en keuken eruit kwamen te zien dat wisten we al. Daarom waren we heel erg benieuwd hoe de nieuwe vloer eruit kwam te zien. Ook omdat we dit keer een hele andere soort vloer krijgen. Wij hebben er namelijk voor gekozen om een schuimbetonvloer te plaatsen. Schuimbeton wordt ook wel isolatiebeton genoemd. Dit beton is ook prima te combineren met vloerverwarming. Deze schuimbetonvloeren gaat jarenlang mee en ook het energieverbruik is veel minder.

Maak een

Afspraak

Parket schuren

Hoogwaardig vakmanschap in de eerste keer goed gedaan

Contact met ons

Adres

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Email

info@bouwenmet.nl