Badkamer renoveren? 

Verbouwing of renovatie plannen! 

Badkamer Renoveren en installeren. 

De badkamer is een van de belangrijkste onderdelen binnen de woning. Het is de plek waar je na een hele zware werkdag volledig tot rust kunt komen. Juist daarom is het zo enorm belangrijk dat je badkamer de juiste uitstraling heeft om deze rust te bieden. Door je badkamer te laten renoveren kan je eindelijk de badkamer van je dromen creëren. De perfecte plaats om te genieten en om tot rust te komen. Droom jij ook van een trendy, een moderne of een stoere industriële nieuwe badkamer? Dan kan je bij Bouwenmet.nl terecht. Op de vakmanschap van bouwenmet.nl kan je vertrouwen, want onze professionals hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring in het renoveren van badkamers, keukens en andere ruimtes.

Badkamer renovatie: de perfecte keuze om te baden in rust en luxe

Je badkamer renoveren is een perfecte optie wanneer je net een nieuwe woning hebt gekocht of wanneer een verouderde badkamer aan vervanging toe is. Zeker ook wanneer je huidige badkamer nog in prima staat is, kan het soms toch goed zijn om voor een nieuwe badkamer te kiezen. Door te kiezen om je badkamer te renoveren zal je interieur opnieuw stralen en meer waarde geven aan je woning.

Het interieur in deze badkamer is belangrijker dan je denkt, de badkamer is de eerste kamer die je in de ochtend bezoekt. Door je in de ochtend klaar te maken om naar het werk te gaan in een moderne badkamer bereid je je voor op de uitdagingen van deze dag. Daarbij komt dat je badkamer de plek waar je alle zorgen van je afzet na zo een zware dag. Het is dan wel zo fijn dat je in een ruimte terecht kan die je voldoende ontspanning biedt.

visgraat vloer schuren

Stijlvolle meubels voor in de badkamer dat meer persoonlijkheid bied

Wanneer je kiest voor een badkamer renovatie, zal je ook een nieuw badkamermeubels moeten uitkiezen. Het meubels die je kiest voor deze badkamer bepalen in grote mate de stijl van je interieur. Tegenwoordig kan je kiezen uit heel wat verschillende materialen. Zo is hout een goede keuze voor een landelijke interieur en staat aluminium geweldig in een industrieel interieur. Niet enkel het materiaal kan erg verschillen, er zijn ook heel wat verschillende modellen. Het juiste formaat ven model van je badkamermeubel, hangt vooral van de grootte van je gezin af.

Een romantische sfeer in je badkamer met de juiste verlichting

Ook de juiste verlichting is belangrijk om de sfeer van je badkamer te bepalen. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen drie types van verlichting: basisverlichting, taakverlichting en sfeerverlichting. Met taakverlichting zorg je voor voldoende verlichting om je s ‘ochtends klaar te maken en het is voornamelijk de sfeerverlichting die de uitstraling van je interieur bepaalt. Als je een echt wellness-gevoel in je badkamer wilt creëren, dan is ledverlichting een goede keuze, maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden.

Relaxt baden of verfrissende douche?

Bij de badkamer renovatie komt ook het installeren van sanitair kijken. Ook hierin zijn er heel wat mogelijkheden. Sommige mensen genieten van een heerlijk bad, terwijl andere zweren bij het gemak van een douche. De keuze is vooral afhankelijk van wat je zelf verkiest. Je kan natuurlijk ook kiezen voor beiden, als je dat fijn vindt. Voor kleine badkamers is het echter wel aangeraden om een douche te plaatsen.

Als je toch voldoende ruimte hebt voor een bad, maar niet voor beiden, dan is een bad-douche combinatie dé ideale optie. Heb je ruimte genoeg in je badkamer? Dan is een inloopdouche een échte aanrader. Inloopdouches zijn erg zalig, omdat ze je ontzettend veel ruimte bieden. Bovendien geven ze je badkamer een nog luxueuzere uitstaling! Daarnaast kan je ook een toilet laten plaatsen. Een extra toilet komt voor grote gezinnen zeker van pas!

Maak een

Afspraak

Parket schuren
Parket schuren

Hoogwaardig vakmanschap in de eerste keer goed gedaan

Contact met ons

Adres

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Email

info@bouwenmet.nl