Woning verbouwen

door | feb 13, 2021 | Woning verbouwen

Geniet van een interieur om bij weg te dromen

Maak het uzelf makkelijk en kies voor Bouwenmet.nl voor het creëren van uw droomhuis. Wij kunnen al uw werken, groot of klein, uit handen nemen. Of u nu het liefst een totaalrenovatie wilt of enkel uw woning wilt isoleren, wij voeren het uit met de nodige expertise. Als u voor ons kiest voor het verbouwen of renoveren van woningen en bedrijven, bent u er dus zeker van dat uw binnenkort van een droominterieur geniet. Ontdek hieronder de mogelijkheden die wij u aanbieden!

Keuken installeren: zorg voor een gezellige kookplaats

Eén van de werken die onze vakmannen met volle passie uitvoeren, is de installatie van een nieuwe keuken. Is uw oude keuken een beetje afgeleefd of heeft u dringend nood aan iets nieuws? Dan kunt u op ons vertrouwen om uw keuken opnieuw te laten stralen. Naast de installatie van uw keuken, kunnen wij uw elektra vervangen, parket schuren of leggen, stuc- en schilderwerk toepassen, keukenkasten maken en nog zoveel meer!

Volledig uw keuken verbouwen is natuurlijk ook mogelijk. Misschien droomt u al enige tijd van een open keuken? Ook dit voeren wij voor u zorgvuldig uit. Dankzij onze expertise creëert u dus eenvoudig een uiterst gezellige kookplaats waar u jarenlang van geniet. Dit is erg belangrijk, want u spendeert hier dagelijks heel wat tijd!

Badkamer verbouwen: meer relaxen in een sfeervolle ruimte

Een stijlvolle badkamer is zeker geen overbodige luxe, want het zorgt ervoor dat u volledig tot rust komt na een vermoeiende dag. Het is bovendien veel leuker om te relaxen in een prachtig interieur. Laat daarom uw badkamer verbouwen door onze specialisten. Met behulp van de juiste vloer, tegels en meubels zorgen wij voor de perfecte sfeer in uw badkamer!

Alles wat met badkamer renovatie te maken heeft, kunt u door ons laten uitvoeren. We kunnen bijvoorbeeld nieuwe badkamermeubels installeren, tegels plaatsen of vloer leggen en er zijn nog veel meer opties. Bespreek met ons de mogelijkheden en geniet binnenkort van een luxueuze badkamer waar u nooit genoeg van krijgt!

Woonkamer renoveren: creëer een oase van rust in uw woning

Uw woonkamer is de plek waar u het meeste tijd met uw gezin spendeert. Door deze ruimte om te toveren tot een oase van rust, geniet u nog meer van het samenzijn met uw dierbaren. Daarom is een woonkamer renovatie altijd een goed idee!

Wanneer u kiest voor de renovatie van uw woonkamer, kunt u bijvoorbeeld uw muren onder handen laten nemen door ze te laten bepleisteren of schilderen. Vloerverwarming laten leggen kan natuurlijk ook. Of wat dacht u van een nieuwe parketvloer? Bekijk samen met ons de mogelijkheden en laat u nadien blij verrassen door het resultaat!