Vloeren en plinten kitten

Verbouwing of renovatie plannen

Vloer kitten door de kitspecialist

De vloer in uw woning is en maakt het interieur, onder andere parketvloeren zijn kostbaar en u wilt natuurlijk het liefst dat deze jaren meegaat. Juist daarom is het kitten van uw vloeren een zeer belangrijk klus die u laat uitvoeren door de kitspecialist van Bouwenmet.nl.

Het lastige aan de vloer kitten is dat het indien slecht uitgevoerd wordt, voor vervelende problemen kan zorgen. Maar waarom kitten we vloeren nu eigenlijk? Het kitten van vloeren zorgt ervoor dat onder andere vocht en vuil geen kans maken om uw plinten of wonden aan te tasten. Laat uw vloer kitten door echte kitspecialist van Bouwenmet.nl waardoor u weer jaren vooruit kunt.

De plinten in uw woning of bedrijf rusten op vloeren en liggen in het zicht. Deze trekken regelmatig de aandacht en zijn daardoor een doorn in het oog als deze niet zijn afgewerkt. Dit is dan ook de reden dat het kit werk van vloeren zeer zorgvuldig en professioneel moet worden gedaan. Op de eerste plaats om schade te voorkomen, maar natuurlijk ook voor de schoonheid van het eindresultaat. Onze vakbekwame kitters zorgen ervoor dat u weer jaren kunt genieten van een mooie en strak afgewerkte parketvloer. Bouwenmet.nl staat voor om u klaar om u te helpen met al uw vragen over kitwerkzaamheden als vloeren en plinten kitten. Maar we doen meer dan dat u kunt onze kitters ook inhuren voor het afkitten van uw badkamer en keuken.

visgraat vloer schuren

 Uw houten of ander vloer laten kitten?

De kit experts van Bouwenmet.nl hebben 15 jaren ervaringen met vloeren kitten en werken snel en efficiënt. Daarnaast leggen wij vloeren en schuren deze ook. Wij werken veel samen met parket schuur specialisten en maken altijd gebruik van de beste kit producten en werken altijd op basis van de nieuwste technieken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een strak eindresultaat. Half geleverd kit werk is ten eerste lelijk en een door in het oog aan uw mooie vloer. Ten tweede is het ook enorm slecht voor uw vloer door schade die vuil en vocht kunnen veroorzaken. Laat uw kit werk daarom doen door de ervaren kitters van bouwenmet.nl. Dan weet u zeker dat u jaren vooruit kunt met uw vloer.

Plinten kitten na het schuren of leggen van uw vloer door de specialisten van bouwenmet.nl

Er zijn van die klussen in en rondom uw woning die u het beste aan een expert kunt overlaten, bijvoorbeeld het kitten van kieren, naden en voegen. Zo ook het laten af kitten van uw plinten.

Hoe mooi uw vloer ook is, deze komt pas echt goed tot zijn recht wanneer deze met een plint wordt afgewerkt en gekit. Helaas zijn de vloeren, noch muren en zelfs plinten nooit helemaal recht. Het af kitten van plinten is daarom een echte noodzaak. Kieren en naden tussen de plinten, vloer en muren worden door ons keurig af-gekit zodat alles één geheel word.  Zichtbare kieren en naden zullen niet meer zichtbaar zijn of aanzienlijk minder opvallen na een bezoek van een van onze gecertificeerde kitters.

Plinten van uw vloer af kitten

Heeft u gekleurde plinten tegen de muur bevestigd, geef deze kleur aan ons door zodat wij de kit op de zelfde kleur meenemen? Wanneer onze kitters uw plinten af kitten met hoogwaardige kit in dezelfde kleur hoeft u deze daarna niet meer te schilderen. Wilt u weten wat plinten af kitten kost of heeft u een andere vraag over plinten af kitten? dan zien wij vraag u contact zodat onze expert dit aan u kunnen uitleggen.

Maak een

Afspraak

Parket schuren
parketschuurspecialist

Hoogwaardig vakmanschap in de eerste keer goed gedaan

Contact met ons

Adres

Doddendaal 62,
1082XW Amsterdam

Email

info@bouwenmet.nl